Wij hebben twee nieuwe collega’s aan ons Logic Vision team mogen toevoegen: Freek Telkamp (links op de foto)  en Thomas de Bruijn (rechts op de foto). Wij stellen ze graag aan u voor.

 

Listing image Freek en Thomas

Freek Telkamp:
"In het laatste jaar van mijn studie Bedrijfskunde aan de Radboud Universiteit wist ik het eigenlijk al: ik wil iets doen met automatisering!

Mede door vakken over bedrijfsprocessen en organisatie, maar vooral door mijn thesis onderzoek naar de gevolgen van Industrie 4.0 op arbeidsproductiviteit, is mijn interesse in automatisering gewekt. Na het afronden van mijn studie ben ik het internet afgespeurd naar functies die aansloten bij mijn interesses en heb ik een reis van bijna 3 maanden door Zuidoost Azië gemaakt.

Toevallig wees in de tussentijd een goede vriend, die nu ook mijn collega is, mij op Logic Vision. Het eerste gesprek voelde gelijk goed. De functie als Business Central Consultant bleek een goede match te zijn met mijn interesses en de eerste maand is voorbij gevlogen; ik ben met open armen ontvangen en voelde me meteen op mijn plek. Ik kijk uit naar (hopelijk) nog vele leerzame jaren bij Logic Vision!

Tot slot ben ik in mijn vrije tijd veel in de natuur te vinden, maak ik regelmatig tripjes en speel ik graag een potje padel."

Thomas de Bruijn:
"Ik heb de opleiding Business IT & Management afgerond aan Avans Hogeschool in Breda. Tijdens mijn studie heb ik geleerd hoe je bedrijfsprocessen kunt verbeteren met behulp van informatiesystemen. De afgelopen jaren heb ik veel kennis opgedaan, en ik ben nu klaar om deze in de praktijk te brengen.

Logic Vision lijkt mij hiervoor de ideale omgeving. Hier kan ik mij verder ontwikkelen als professional, met behulp van trainingen en een coach die mij ondersteunt in het begin van mijn carrière. Het lijkt me fantastisch om organisaties te helpen met het optimaliseren van hun bedrijfsprocessen via Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Naast mijn werk vind ik het leuk om te voetballen, te wielrennen, en op mooie dagen te barbecueën. Ik kijk ernaar uit om zowel persoonlijk als professioneel te groeien bij Logic Vision en om in de toekomst klanten te ondersteunen bij hun ERP-implementaties."

Heel veel succes gewenst en welkom bij team Logic Vision!

ebook

Download e-book

Lorem ipsum dolor sit amet veldia autem soleat nis debet fastidi.